// -->

30.9.06

 

ETV


Nööbid
Avastasin läpakast pildid mis sai tehtud etv-d külastades.
Kõik tundus seal väiksem kui telekast vaadates :P


Sätivad lauluhäält
Külastasin ka bingoloto stuudiot. Esinesid laululinnud, duo nimeks oli To Wild või midagi sellist. Bingoloto stuudio tundus ka mõnus odav papist ja mitmestki kohast narmendas.


Vaatavad
Mõned pildid tegin veel, näeb seal: http://orants.planet.ee/etv/

25.9.06

 



Tagasi Eestis
Niisiis, sai palju aega lennukites ja lennujaamades veedetud. Tallinn-Praha-Madrdid ja tagasi. Madridi lennujaam oli väga muljetavaldav, ikka jäin suu ammuli passima ja pildistama vahel. Ühel korral tuli isegi mingi tollitöötaja lalisema minuga, arvas et ma teda pildistasin. Prohibido jne.

Udukeeld
Piirkond kus peatusin oli päris mägine ja ilmad olid suhtkoht samad nagu Eestis. Ainult kahel päeval oli selline soe lõunamaa ilm, aga kui päike mäe taha läks, oli kohe friizing.

No-Wi-Fi
Internetiga olid Hispaanias väga nigelad lood, hostelis oli null ja külas oli wihvi antenn tormiga nulli läinu, aga vahelduseks oli hea netist eemal olla:)

Märg Madrid
Madridis uitasin ka ringi. Sõber Alvaro tutvustas kohalikke baare, sai 4 erinevat läbi proovitud. Õlled ja snäkid (tapas) olid täitsa head.

Rascafria
Külas kus ma peatusin, tundus olevat selline turistide värk - väga vähe inimesi aga pooled majadest olid baarid, poed ja restoranid. Nädala sees oli vaikus ning nädalavahetusel elu kees.

Valgusetee
Igatahes oli huvitav töine tripp, töisemaid pilte ei hakka siia panema. Saab pilte vaadates puhata:)

14.9.06

 

Lendan ära
Viimane nädal on imelikult ülesmäge olnud. Et siis nii lood: 2 plaadi ümbrist saavad kaunistatud minu piltidega, tänases Ekspressis ilmus kaks pilti (Areen ja TV-ekspress), weekend.ee-s olen Lucksmiths-i piltidega esindatud, täna kaunistas raadio 2 esilehte minu tehtud Eliidi pilt ja homme sõidan Hispaaniasse (Madrid) fototööd tegema. Ühesõnaga Elu keerleb ümber objektiivi:) Brilliant! Taevalik!

12.9.06

 

Võimas Musi Viljaveski
Täna on olnud produktiivne päev, tegin hulgim Bollywoodi filme, head vaatamist:

Film nr. 1
Film nr. 2
Film nr. 3
Film nr. 4
Film nr. 5
Film nr. 6

8.9.06

 

Õllepüük
Mälupilt suvisest Saaremaast. Sportmängudega soojendati end Jaaniõhtu tarvis üles.

6.9.06

 

Lucksmiths
Eila möllas Von Krahlis Lucksmiths. Ja Tõnis.
Pilti veel:
http://orants.planet.ee/lucksmiths

5.9.06

 

Yo-Yo Bitchy!
Tartu bussijaamas võis kohata sellist umoorikat Gucci-bitsi seelikut :)


Kaarlid
Kaarel N elas ikka täitsa uskumatus kohas, Toomemäe serva peal kindlust meenutava maja tornis. Enneolematu värk :) Kui toas ei viitsi olla, siis saad aknast ronida katusele lebotama, et taevas või Toomemäel toimuvat jälgida.

Ülejäänud pildid Tartukäigust

4.9.06

 

Tartu ja Kuld
Eclectica raames sai Tartut külastatud. Täiesti kuldaväärt kogemus jälle... inimesed, kohvikud, tänavad, raamatupoed, Maailm, Eliit - puhas kuld. Pärast panen pilte ja juttu veel sellel teemal.


Pakud - palju pakud.
Vaiko, Jaan ja Jarek tegid väga mõnusa esinemise. Parajalt improt ja huumorit jne, ilusad lauluhääled ka poistel. Eriti meeldis laul MSN-ist ja arvutimaalimast.

1.9.06

 

Seksapiiiiil
Eila käisin Eplik+Pehk kuulamas, nendest pilti ei pane, kuna ei saand piisavalt lähedale neile. Mingid uued turvameetmed vist :D. Aga see eest Velbaum laulis inglihäälel oma seksapiilsusest, oli liigutav.


Sur
Otsatult positiivne õhtu oli igatahes, olid mitmed edukad läbirääkimised, ma arvan et põhikapital jääb Eestisse. 60 persent for ass, 40 for temm.


Stellakad
See ära peidetud näoga neiu hüüatas: Ahaa sina oledki see Aron Urb, sul on piltidel väga lahedad tekstuurid. või midagi sellist :D täitsa ea tunnustus igatahes:) Salapilti mulle meeldib ka teha, saaks äkki organitesse tööle veel niiviisi.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?