// -->

29.1.07

 

Fotoshooting Kristiinaga


Stiil!


No smoking.

Nõndaks, eile poosetas meile Kristiina. Seekord oli valgusega oluliselt lihtsam, kuna eelmise korra vigadest oli õpitud:) Põhi probleem oli läbu piltidel, ei saagi aru kas sensori peal mingi pidu toimunud või objektiivi, läbu igatahes vahel tahab pildile tulla.

Veel pilte Kristiinast:
http://orants.planet.ee/kristiina/

28.1.07

 

Tehtud!


Keda valida?
Pilt tehtud täna, stuudiohakatise testimisel. Pildi tegi Tauno, teksti mina ise, valgustehnika kõrge kvaliteedi tagas Tõnis. Modell olin kah ise.
Tegelikult pildistasime terve õhtu Kristiinat, aga need pildid tulevad hiljem.


25.1.07

 

Roherong


Roherong
Kuna viimasel ajal ple eriti pilti viitsinud teha, siis panen miskit vanadest laksudest. Enamus minu tööpäeva hommikutest saavad stardi Nõmme perroonilt. Siin on üks selline sügisene hommik.

Seekord lisan ka audiovisuaalse laksu:) Hommikul Raadio 2-st kuuldud lugu, kummitama hakkas ning video pole ka üldse mitte paha :)



Peter, Bjorn & John - Young Folks

19.1.07

 

NAFTA


Fanta!
Eile käisin NO99-s vaatamas etendust nimega "Nafta!". Eriti hea oli see osa kus Ansip ütles videolõigus, et ta loodab et fossiilseid kütuseid jätkub veel tuhandeks aastaks, nuta või naera. Ansip võiks natuke globaalse soojenemisega tutvuda ja siis edasi rääkida. Igatahes fantastiline lavastus ja näitlejateparaad, eriti märkimisväärne ikka Mirtel Pohla, minu lemmik :)
Siinjuures soovitan kõigile filmi An Inconvenient Truth , kohustuslik! :)
Aga nüüd ma lähen poliitiliseks ja soovitan kõigil Rohelisi valida :). Kasvõi iseseisva riigi suhtes oleks alternatiivenergiad olulised, eriti kui jälgime mis viimasel ajal sise-ja välispoliitikas toimub.
Igatahes keskkonnaprobleemid ei kao, kui neid eitada, vaid tuleb midagi ette ka võtta.

16.1.07

 

Prill ja Pliit


MakAroniLäbu
Juhtus nii, et eile tegime spagette Juuliku juures ja nagu ikka läks käest ära ning makaronid lesisid kenasti põrandal ümber pliidi. Isegi kaitseprille läks tarvis. Nalja sai igatahes.

15.1.07

 

Erki Moeshow pildid


Huuled
Laupäeval käisin Erki moeshowl "Beebibisness ruulib". Ruulis küll, Kai lehvitas oma isikliku kollektsiooniga seal lausa ja Jete rokkis ka laval. Igatahes oli uus ja huvitav fotokogemus jälle, valgusega oli ikka tublisti maadlemist aegajalt. Selge on see, et oleks pidanud olema lähemal ja lava teisel pool. Aga eks siis järgmine kord jälle.

70 laksu galerii siin:
http://orants.planet.ee/erki_2007

14.1.07

 

Müsteerium


Kirtana Rasa
Reedel oli Müsteerium ARS Keraamika ahjuruumis. Kõige värskema ja ägedama mulje jättis Kirtana Rasa, väga helge kraam :) India muusika + eesti keel. Liis Jürgens oli ka minu jaoks uus ja huvitav ning Muschraum oli oma vanas headuses ikka.
http://orants.planet.ee/mysteerium/

12.1.07

 

Topeltvikerkaar


Ans. Andur
Eile tegime visiidi Von Krahli. Oli Ans. Anduri uue plaadi esitlus, Pia Fraus astus lavale ja lõpetuseks viis Schnauss Air meid kõiki lendama. Tuttavaid nägin ka iga nurga peal, mõne tuttava muidugi avastan alles siis kui pilte üle vaatan. Aga mis sellest, võin pildile ka tere öelda ja küsida kuidas läheb.

Nagu ikka, pilte on veel rohkemgi:
http://orants.planet.ee/topelt_vikerkaar

10.1.07

 

Fotonäitusest


Mina ise

Pildi tegi Tauno, näituse avamisel reedel. Näitus jääb lahti 22. jaanuarini, kui kellegil veel huvi mu loominguga seal tutvuda, siis andke minna (Kaja kultkeskus 11.00-18.00 tööpäeviti).
Muidu oli väga muhe avamine, läbi astusid: lemmik muusikud (Eplik ja Pehk), sõbrad ja sõbrannad (lugematul hulgal), perekonna esindaja (isa), poliitikud (Mihkelsi Kalle), kolleegid näituste näitajad (Liisi), välkarid (Hilko oli ühe nimi näiteks) ning paar modelli oli ka kohal :D.
Tänud kõigile ja Vaikole jaksu uute raadioliiprite seadmisel !

Tauno tegi avamisel veel pilti, näed siit:

http://orants.planet.ee/avamine

7.1.07

 

Model Shooting


Harry
Täna harjutasime Tõnisega meesmodelli pildi peale saamist. Valgusega oli kõvasti tegemist, aga saime palju targemaks. Head pildid hakkasid tulema alles siis kui aeg hakkas otsa saama.
Nüüd vaja õpitu naismodelli peal läbi proovida ja siis vaatame edasi :D

4.1.07

 

Raadio 2 Aasta Hitt


Nunnu
Eile käisin glamuurset üritust pildistamas, muusika kohta palju ei oska öeldagi, kuna ma keskendusin piltide tegemisele siis muusika käis rohkem nagu taustaks. Aga kõige rohkem pilte tegin Heidy-st, ei tea küll miks :D


Nännu
Enivei, olime Ka-ga päris äksioonis seal, vein, viin ja puuviljad olid ikkagi meiesugustele vippidele tasuta. Igatahes olime positiivselt üllatunud, et viru keskus ja hitt võivad anda kokku päris lõbusa õhtu.

Ülejäänud pildid siin -> http://orants.planet.ee/hitt_2006

This page is powered by Blogger. Isn't yours?