// -->

11.5.08

 

Uhkustan täiega.




Tallinna kaubsi vaateaknal ja Tartu kaubsi musapoe juurest võib siis leida sellise plakati. Pildimaterjal sai tehtud R2 laivil.

Ja kes pole tähele pannud, siis Vaiko Eplik ja Eliit uue albumi vahelt võib samuti leida minu toodetud fotomaterjali.


Comments:
tere Aron! ma kuulsin, et sul on minu elusuuruses (A2 formaadis)pilt voodi kõrval, olen väga meelitatud! aga meil tuleb siin poistega uus kauamängiv kohe välja, peal on sellised hitid nag "kui vaatan taevas suurt vankrit, mõtlen su peale täiega", "mu lasnamäe laadna beib", "elu on kulinaaria-kaupluse rasvane vitriin" ja duett koos alla pugatšovaga "mõ nje vaši fašistõ". igatahes on tulemas tuurid ja suur plaadipromo kampaania. kõik CD 100 poed kleebitakse meie piltidega üle. siinkohal ongi paslik esitada, sulle kui meie tulisele fännile palve, et ehk hakkad meie ihupiltnikuks, see Epliku asi on sul üsna okei ja me mõtlesime, et hakkad ehk nüüd meie kontserditel käima, saad tasuta sisse. meil on just reedel sossis üks keikka tulemas. ja siis pärast veel võibolla kaanepildiks me mõtlesime poistega, et sõidame peterburi maanteel 200km/h motikatega, ülakehad paljad ja nahkpüksid jalas, et sellest oskaksid pilti teha vä? anna siis teada mees!
 
tsau jaagup,

sul on mingi vale informatsioon edastatud, mul on voodi kõrval micheal jacksoni poster siiski. a ma arvan et üks päris efektne pilt tuleks kui te motikatega 200km/h vastu betoonseina sõidaks ja ma paneks sportreziimi peale fotoka ja saaks päris shefi äksionpildi, millega ma võiks miljoneid kui mitte triljoneid teenida.

mis arvad?
 
jõle hea mõte, kohe näha et proff nohh, mina olen sajaga poolt aga elmar peab veel liisi käest luba küsima.

ja postri kohapealt ära nüüd vassi, me oleme seal ju michaeliga seljad vastakuti, tema on see pagunitega ja mina olen see kellel jalg õhus on.

ja ma võin sinust laulu ka teha kui tahad. a no kes ei tahaks. ma siis teen. viisi ei viitsi teha, teen ainult sõnad ja viisiks panen kõikide rammsteini lugude viisi ehk vana hea saksa käriseva nahkpüksi polka.
 
Ütleme nii, et mul oli äärmiselt hea meel sellist pilti kaubanduskeskuses näha ja plaadiümbrisel näeb see teine ka ilus välja. Hea.
 
Postita kommentaar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?